سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم کالاس: روسیه فقط برای ادامه حملاتش زمان می‌خرد انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر احتمال حضور «ترامپ» در مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین

انگلیس: ارتش روسیه مواضع دفاعی خود را تقویت کرده است

وزارت دفاع انگلیس از تقویت مواضع دفاعی ارتش روسیه در مناطق تحت تصرف خود در اوکراین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۱ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 17
کد خبر: ۲۰۴۳۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت دفاع انگلیس روز یکشنبه اعلام کرد که نیرو‌های روس مواضع دفاعی خود را اطراف شهر «توکماک» در جنوب شرقی «زاپوریژژیا» در اوکراین تقویت کرده‌اند.

به نوشته وبگاه «کیف ایندیپندنت» وزارت دفاع انگلیس اعلام کرد که نیرو‌های روسیه در روز‌های اخیر پست‌های بازرسی، مین‌های ضد تانک و سنگر‌های بیشتری در این منطقه افزوده‌اند.

این منطقه که در ۱۶ کیلومتری خط مقدم و در ۶۰ کیلومتری شمال شرقی «ملیتوپل» تحت تصرف روسیه قرار دارد احتمالا به دومین خط دفاعی اصلی روسیه در نبرد با ارتش اوکراین تبدیل خواهد شد.

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد. روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونستک اعلام کرد.

چندی قبل، نشریه آلمانی «برلینر زیتونگ» در گزارشی نوشت که توانایی‌های نظامی نیرو‌های مسلح اوکراینی هر روز و در شهر‌های مختلف در حال تحلیل رفتن است. این نشریه افزود که کارشناسان نظامی در آلمان زنگ خطر را به صدا در آورده و از آینده و سرنوشت تاسف بار نظامیان اوکراینی ابراز نگرانی کرده‌اند.

در تحولی دیگر، «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو روز یکشنبه هشدار داد که جنگ در اوکراین ممکن است طولانی باشد، زیرا ضد حملات این کشور علیه روسیه دستاورد‌های کمی داشته است. استولتنبرگ در مصاحبه با روزنامه آلمانی «برلینر مورگنپست» گفت: «باید خود را برای یک جنگ طولانی در اوکراین آماده کنیم.»

وی گفت: «همه ما آرزوی صلحی سریع داریم. اگر پوتین و روسیه سلاح‌های خود را زمین بگذارند، صلح خواهیم داشت.» / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار